Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Θεοδωράκη (Σταύρου) - ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ


  Απόλυτη σιωπή στο studio πριν τη στιγμή που ο Σταύρος Θεοδωράκης παίρνει ύφος που προμηνύει ότι θα κάνει την πιο μεγάλη αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. Είναι η στιγμή  που κρέμεσαι από τα χείλη του για να ακούσεις  την πιο συγκλονιστική ιστορία η οποία ερμηνεύει το χάλι το οποίο βιώνουμε. Δείτε το βίντεο (διάρκεια 2 λεπτά)




  Ο χαρισματικός αυτός άνθρωπος που έλαβε πάνω από 380.000 ψήφους αφού πρώτα δήλωσε ότι δεν έχει καμία θέση για κανένα θέμα, έχει προσδιορίσει επακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα της χώρας . Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι σε ορθόδοξη εκκλησία πλησίον χωριό της Θράκης το οποίο κατοικείται από μουσουλμάνους στο θρήσκευμα πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή περιφορά του Επιταφίου παρουσίᾳ κάποιων λίγων πιστών καθώς και στρατιωτικών και αυτό είναι μείζον θέμα που μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στην περιοχή. (μέρος α’ από το 33:04)


  Λίγο αργότερα, (μέρος β’ από το 26:30) ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ρόλο που θα ζήλευε και ο εκπρόσωπος τύπου της τουρκικής πρεσβείας, περιγράφει και την λύση σε αυτό που ο ίδιος θεωρεί ως μείζον θέμα και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι η περιοχή δεν χρειάζεται προστάτες με φουστανέλες στην περιοχή και να αφήσουμε την περιοχή στην ησυχία της, το οποίο βέβαια αποτελεί την πρώτη φάση του σχεδίου που υπάρχει σε ξένα (άραγε μόνο σε ξένα;) συρτάρια για την περιοχή και που την θέλει χαρακτηρισμένη  ως γκρίζα ζώνη, όπως ήδη έχει γίνει δηλαδή με τα Ίμια. 

  Εδώ, ολόκληρη η εκπομπή «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου της 4ης Μαΐου 2015 (http://www.enikos.gr/ekpompes/314706,O-Stayros-8eodwrakhs-ston-eniko-me-ton-Niko-Xatzhnikolaoy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου